VilaWeb amb Desperdicis


La U.E. Sant Andreu finalista a la Copa Catalunya i co-líder de 2a.B
En menys d'una setmana els andreuencs han demostrat dues vegades la seva superioritat vers el Barça
A la Copa Catalunya un F.C. Barcelona disminuït va encaixar 3 gols i només en va poder fer un i a la Lliga en va rebre un altre: 4 a 1 en cinc dies. Aquest inici de temporada valida la bona feina que l'entrenador Natxo González està tornant a fer i que va iniciar amb un equip pràcticament nou la passada, fent que ascendís de categoria. La Unió Esportiva no ha encaixat encara cap gol a la Lliga i ha guanyat els tres partits disputats, això l'ha fet líder, amb el Vilareial B, i a la Copa Catalunya disputarà la final amb el R.C.D. Espanyol.


Aquest diumenge vinent, 21 de setembre, s'enfrontaran a l'Alcoià, que és vuitè, amb dos partits guanyats i un perdut, ha fet tres gols i n'hi han fet també tres.


L'afició andreuenca està refiada en el treball de l'equip tècnic i l'esforç i la qualitat dels jugadors, i recolza l'equip als desplaçaments, però, sobretot, a l'estadi Narcís Sala, tant des dels gols com de la grada, com de la tribuna amb una penya de veterans, els 'Tigres Andreuencs'.


La penya "Desperdicis", una colla de joves amb estètica skin i idiologia anti-racista, Sharps, en els dos últims partits s'han vist assetjats, segons comenten, pels Mossos d'Esquadra. La realitat és que després del primer partit, contra el Dènia, els van tenir al carrer contra la paret, identificant-los i repartint-els-hi algun mastegot, sense que ningú, ni cap veí que s'ho miraven estranyats, ni cap aficionat que sortia de l'estadi, s'expliquès el perquè, ja que la seva actuació durant tot el partit, com durant els de la temporada passada, va ser correcta, animant amb crits, cançons i percussió, sense agressivitat destacable, ni bengales, ni res que fes pensar que estaven transgredint cap llei ni norma. Aquest últim partit algun dels seus membres van ser identificats també, contra la paret, a l'entrar al l'estadi.

1 comentari:

yoantf ha dit...

Molta sort amb aquet blog nois/as!


Salut


Yoan Juego Sucio