Dimiteixen 4 membres de la Junta directiva

El passat dilluns dia 17 de gener ens assabentàvem que els quatre membres de la directiva Xavier Miralles, Gerard Molins. Jose Manuel Pèrez i Adrià Jimenez dimitien dels seus càrrecs i deixaven enrere cinc mesos de feina.
Segons els implicats deixen de la feina de directius per discrepàncies dins de la directiva i del propi club. I un dels motius puntals era el que no se'ls deixava treballar en la línia que ells volien i entenien com a millor per a l'entitat.
Com ja havien dit només acceptar els seus càrrecs, ells no venien a seure a la poltrona, venien a treballar i a deixar-se la pell per l'entitat i si no se’ls deixava fer dimitirien.

Des d’ aquí els hi volem reconèixer tota la feina feta i els hi diem que fins ara no ens han defraudat i esperem que d’ara en endavant tampoc ho facin.
Comença una nova etapa des d'on s'ha de seguir lluitant desvelant veritats i destapant als culpables.

Reclamem sang i fetge!

La Grada Jove portarà el bar del gol nord del Narcís Sala

Doncs si, després de les negociacions mantingudes amb els nous gestors dels bars del Narcís Sala, hem arribat a un acord, i la grada jove (de la qual Desperdicis en forma part) gestionarà la barra del gol nord.

Esperem veure moltes cares conegudes per la barra!

També informem que al mateix lloc podreu adquirir el material de Desperdicis 07 rebre informació del grup i fer-vos socis!

Us hi esperem!!

També volem donar les gràcies als nous gestors del bar als quals els hi desitgem molta sort.

I a la part de la nova directiva que li pertoca! Ells ja saben qui són!