U.E. SANT ANDREU - ONTINYENT CF

Gran victòria de la Unió Esportiva Sant Andreu en un partit molt travat que ha tingut un clar protagonista: Luis Blanco. El de Santa Coloma reapareixia sis setmanes després i quan només portava vuit minuts sobre el terreny de joc ha fet el gol que donava els tres punts als quadribarrats.

Ha estat un partit poc vistós per l’espectador, entre dos equips amb moltes baixes que els hi ha costat generar perill a la porteria contraria. No ho hagués dit ningú tal i com ha començat el partit: una gran deixada amb el pit de Dani Martí a Joel a l’interior de l’àrea podia haver significat el primer per als andreuencs, però el davanter, que avui sortia com a titular per la baixa de Manteca per malaltia, no ha pogut rematar en condicions i la pilota s’ha perdut per la línia de fons.

Dos minuts després qui colpejava era l’Ontinyent. Líbano, aprofitant una gran centrada des de la banda dreta enviava la pilota al pal esquerre de la porteria de Morales.

A partir d’aquesta jugada el partit ha entrat en una fase ensopida. Molt de mig-campisme i cap dels dos equips no aconseguia trenar jugades en vertical. Un xut desviat de Dani Martí ha estat l’ocasió més destacada abans del descans.AG10121901248

Molt millor ha sortit el Sant Andreu en la segona meitat. Precisament també un xut desviat de Dani Martí ha estat la primera aproximació de la segona part. Al descans Xavi Moro s’havia quedat a la banqueta i Dani Guillén entrava en el seu lloc.

Nova ocasió pels quadribarrats al minut 53. Aquesta vegada era Moyano qui amb el cap rematava per sobre la porteria un córner servit des de la dreta. Uns minuts després era Joel qui no arribava a una passada en profunditat a l’esquena de la defensa davant la bona sortida del porter Ramos. Precisament Joel ha estat objecte d’un possible penal després de ser desequilibrat dins l’àrea, però l’àrbitre ha considerat que s’havia llençat a la piscina i li ha mostrat la groga.

Arribava el moment de la reaparició de Luis Blanco, que entrava al terreny de joc substituint a Álex Cacho. I no ha trigat ni un minut a crear la primera acció de perill. El davanter s’ha anticipat a la defensa de l’Ontinyent, ha robat l’esfèrica i ha encarat al porter Ramos que encertadament li ha tapat l’espai i ha aturat amb el cos l’ocasió andreuenca més clara fins al moment.AG10121901395

Fins al moment perquè sis minuts després el mateix Luis Blanco aconseguia avançar al Sant Andreu després de dues rematades en una jugada una mica embolicada. Era el gol que donava els tres punts i el Narcís Sala ho celebrava.

En el temps de descompte, un petit ensurt per la porteria de Morales. Un córner picat per l’Ontinyent ha derivat en una segona jugada i després d’una sèrie de rebots i refusos defectuosos la pilota li ha arribat al segon pal a Paco Esteban que, sense marcador i a dos metres de la porteria, no ha tingut instint de killer i ha enviat una rematada massa tova a la que Morales ha pogut arribar evitant el gol.

El Sant Andreu que acaba l’any 2010 assegurant els tres punts de casa i encadena dues victòries consecutives que l’acosten a les posicions capdavanteres. Ara l’equip tindrà una setmana de vacances.

UE Sant Andreu 1

Ontinyent CF 0

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí, Moyano, Socías, Joel (Matamala 90’), Xavi Moro (Guillén 45’), Miguélez, Tarradellas, Álex (Luis Blanco 78’), Curro i Dani Martí.

Ontinyent CF: Ramos, César, Gonzalo, Saavedra, Javi Vicente, Líbano (Fede 80’), Feli, Rubio (Arturo 73’), Navarro, Fuentes (Paco Esteban 61’) i Juanan.

Gols: 1-0 Luis Blanco (85’)

Árbitre: Marín Álvarez (La Rioja). Ha mostrat targeta groga als locals Joel, Curro, Dani Martí i Luis Blanco, i als visitants Gonzalo, Saavedra, Navarro, Fuentes i Juanan.



Font: WWW.UESANTANDREU.CAT