Primer tifo de la temporada!

ESKERRIK ASKO, NATXO!
Desperdicis torna a la càrrega aquesta temporada 08-09 amb un tifo d'agraïment a l'entrenador Natxo Gonzalez. El tifo constava d'una ikurriña amb la cara d'en Natxo dibuixada a sobre i el missatge: ESKERRIK ASKO! (moltes gràcies! en basc).

El cobregrades ha estat ben rebut per la afició i també per a l'entrenador que ha declarat a la sala de premsa: "No és molt habitual en un camp de futbol que es facin pancartes a l’entrenador i donant-li les gràcies. Vull agrair-los aquest recolzament i em dóna ràbia que no es pugui celebrar amb una victòria. Lògicament, com a persona i humà que sóc, a un se li posa el pèl de punta. No m’agrada ser el focus d’atenció, però sóc humà i a tothom li agrada."

Per desgràcia el resultat del partit no ha acompanyat, perdent 0-1 contra el Terrassa, el sant andreu no ha pogut remuntar el gol que li han clavat a la primera part, el Terrassa s'ha tancat al seu camp i els quatribarrats no han pogut trencar la barrera defensiva i s'han dedicat a penjar pilotes a l'area que els egarencs han allunyat sense masses problemes. També cal destacar l'actuació de l'arbitre Miguel Corredor Pérez del colegi català i resident a Sant Andreu que no ha vist tres penaltis a favor nostre i ens ha xiulat totes les faltes en atac que ha pogut cada cop que ens apropavem a la porteria rival. Tot i així, a la setena jornada de la lliga estem en tercera posició a 3 punts del líder.