I seguim sumant!


Com a queixa per el canvi d’horari una altre vegada als diumenges al matí, al inici del partit s’han desplegat al gol nord dues pancartes on s’hi podia llegir “A LA GRADA LI FA MAL L’HORARI MATINAL”. D’aquesta manera, Desperdicis vol fer patent la seva postura en contra de l’horari matiner dels partits de segona B ja que considera que això afecta a l’afició i a l’animació a la grada.
Tot i així, l’animació ha tingut un nivell bó i això s’ha vist reflectit en el resultat del partit. Aquest matí el Sant Andreu ha aconseguit superar al Barça B al terreny de joc i ha finalitzat amb un 3-2 que ha estat molt merescut. Tot i començar el partit amb un xut certer a porteria per part del Barça B al minut 21, Keko ha remuntat la situació immediatament amb un golàs al minut 22. L’equip ha continuat apretant, i de la mà de Fran Piera, ha caigut el segon gol per la UESA al minut 41.
A la segona part del partit, el Barça B ha recuperat per uns moments la possessió del partit i al minut 59 ha empatat el resultat. Però res no enfonsa aquest imparable Sant Andreu que amb la gran actuació de Lanzarote ha superat al Barça al minut 70, marcant el definitiu 3-2.
Així doncs, el Sant Andreu ha sumat tres punts més. Assolint així 7 dels 9 punts possibles en aquests últims tres partits.