La remuntada de la temporada

Per segona setmana consecutiva Desperdicis ha estat treballant per que el diumenge 26 d'abril, es pogués llegir una pancarta missatge donant suport als jugadors amb el lema 3 FINALS, 9 PUNTS....1 SOMNI, VOLEM I PODEM, durant el partit que ens enfrontava contra la UE Lleida. Ha sigut una jornada apassionant, el primer gol ha estat en contra i ens en hem anar al descans perdent i veient un partit massa complicat que podia arribar a deixar-nos a mitja taula, però el public s'ha encès despres d'unes quantes entrades massa dures i ha acompanyat als gols animant desde tribuna i lateral. L'equip ha reaccionat marcant ni mes ni menys que tres gols en 10 minuts. Finalment el partit ha acabat 3 a 2 en una jornada plena d'emocions pels tres punts aconseguits que ens tornen a la 4º plaça en posició de promoció d'ascens a la categoria de plata.

A l'estadi hi ha hagut presencia lleidatana, amb les penyes Ilergetes i Rudes Lleida, amb la qual hem fet la prèvia del partit prenent amb unes birres, uns patxarans i unes ampolletes de vi.

Podem arribar a la conclusió de que ha estat de moment la jornada més emocionant de la temporada!