Sant Andreu - Sabadell (01.11.09)

Avui s’ha disputat el partit de l’onzena jornada de la lliga que enfrontava a la Unió Esportiva Sant Andreu amb el Centre d’Esports Sabadell. El partit ha començat a les 12h amb un minut de silenci per tots aquells ex-jugadors, socis i simpatitzants de la UESA que ens han deixat al llarg d’aquest any 2009.

Un cop iniciat el partit ha engegat també l’animació a la grada del gol nord amb la presència d’uns 20 membres de Desperdicis. Davant de la pèssima animació de la penya rival desplaçada hooligans valleses (HHVV), no s’ha deixat d’escoltar pràcticament en cap moment els càntics a favor del Sant Andreu que han omplert tot l’estadi.

En l’àmbit esportiu el Sant Andreu ha superat el CE Sabadell en tots els aspectes. Amb un 2-1, el Sant Andreu ha quedat com a líder provisional de la lliga a l’espera del resultat del partit entre l’Ontinyent i el Terrassa.

L’actuació arbitral ha esdevingut clarament subjectiva en pro del CE Sabadell i això ha implicat l’únic gol per part d’aquest a causa d’un penal mal xiulat. Tot i així, Abraham al minut 22 i Bueno al minut 59 han aconseguit els gols de la victòria del Sant Andreu. Marcador que hagués pogut créixer si l’àrbitre no hagués xiulat falta en atac en un clar penal que li feien al Sant Andreu.

El partit ha finalitzat sense incidents, evitant per part de Desperdicis caure en les provocacions tentadores en si de Hooligans Valleses (HHVV).