U.E. SANT ANDREU -Sp Mahonés

Partit disputat el dia 13 de Febrer de 2011 a les 12h, contra el Sporting Mahoés al camp municipal Narcís Sala, que pertenay a la jornada 25 de segona divisió B, grup III.

Ambient trist al Narxís Sala, i no per una tragèdia, sinó per la poca afluencia de seguidors al camp municipal un diumenge a les 12 hores del matí; un horari que com ja venim reiterant desde Desperdicis i desde la grada jove, fa mal al ambient al estadi i aquest mal ambient repercuteix en el joc del equip, tot i aixi el equip aconsegueix la p
rimera victoria de la temporada despres de 4 partit amb empats i derrotes


El Sant Andreu ha deixat escapar 15 dels 36 punts a casa aquesta temporada, feia 4 partis que no guanyavem a casa, cosa inédita i desastrosa que no pasaba tempordaes anteriors ón l’equip era fort als partis a casa; gracies sempre al bon ambient i a l’animació creada a la grada; cosa que aquesta temporada amb l’horari matinal esta fent estralls en l’animació.

Desde Desperdicis deixar clar la Nostra postura de jugar els diumenges a les 17h, horari de tots els equips important que volen tenir una afició i uns objectius d’ascens a Segona A

Dani Martí i Miguélez van ser els autors dels dos gols que van donar els tres punts contra els balears. Una victòria que sitúa els quadribarrats a 5 punts del líder i a 4 de la promoció d’ascens. A més, el partit va servir per confirmar la línia ascendent que porta el joc de l’equip.

Victoria que manté als nois de Natxo Gonzàlez a 4 punts del play-off però reduiex distancies i deixa a 5 punts del lìder el Badalona; i deixa la classificació pel play-off molt ajustada; del 7è al 1er només 5 punts de diferencia.


http://www.btvnoticies.cat/2011/02/13/e ... -lany-2-0/