U.E. SANT ANDREU - U.E LLEIDA

Partit disputat el dia 30 de Gener de 2011 a les 12h, contra el Lleida al camp municipal Narcís Sala, que pertenay a la jornada 23 de segona divisió B, grup III.

Aquesta jornada el Sant Andreu disputaba el a`petit contra el Lleida, equip català i amb el que Desperdicis té una molt bona amistat amb el seu grup d’animació RUDES LLEIDA.

I en homenatge a un company dels RUDES mort fa poques setmanes; Didac, sempre present


Empat sense gols entre Sant Andreu i Lleida en un partit marcat per les poques arribades a l’àrea rival. Oliver, avui titular en substitució del lesionat Morales, ha estat decisiu per sumar un punt que deixa els quadribarrats setens a la taula amb 35 punts. Bons minuts de Llobet.

L’animació a la grada de gala, presentant una pancarta en homenatge a Didac. Bona animación en general, poca gent com be sent general últimamente en els partits a les 12 del matí, horariq ue fa molt mal a la grada.

Empat a casa devant d’un rival directe que deixa al sant andreu a 4 punts del play-off i a 7 del líder, el Badalona, que aquesta setmana a puntxat contra el Balears.http://www.btvnoticies.cat/2011/01/30/e ... el-lleida/