Sant Boi - Sant Andreu

Victoria merescuda contra el Santboià a un camp difícil, que dóna força a l'equip i als aficionats (1-2)

Partit disputat el dia 23 de Gener de 2011 a les 12h, contra el Santboià al camp municipal Joan Baptista, que pertany a la jornada 22 de segona divisió.

Bon desplaçament de l’afició quatribarrada que jornada rere jornada acompanya al seu equip per animar-lo i recolzar-lo.
L'expedició que sortía a les 9,30 de les portes del estadi Narcis Sala, va aplegar una trentena de persones, que es van dirigir en tren fins a Sant Boi amb un ambient de festa i cantics en el tranport públic, la arribada va ser tranquila sense incidents, vam entrar i ens vam situar al corner esquerra del gold nord, ja que els encarregats de seguretat del camp ens van venir a recordar que al gold nord no esta habilitat per acollir-hi aficionats, i va enviar al corner; sempre buscant la proximitat a la porteria. En els primers minuts del partit també han recordat a Naxo Gonzalez, que esta sancionat, que no es pot estar al costat de la banqueta, zona que tampoc esta habilitada, aixi que Naxo s’ha dirigit a la tribuna pasant per la zona d’aficio Andreuenca rebent una calida ovació.

Molt bon partit de la Unió Esportiva Sant Andreu que va començar dominant el joc i tocant bé la pilota, pero amb molta igualtat el primer temps, el Sant Boià necessita dels punts a casa per sortir de la última posició.



Ha estat Miguélez qui ha obert la llauna. L’asturià ha engaltat una pilota des del vèrtex dret de l’àrea del Santboià i ha superat per sobre Rafa Leva. Un gran gol que posava als quadribarrats per davant, fet que aquesta temporada està sent molt important pel desenvolupament dels partits.
A la segona meitat els de Natxo González, que avui complia el seu segon partit de sanció, han sortit a dominar i tocar la pilota. I movent-la d’un costat a l’altre ha arribat la falta que propiciava el segon gol. La estratègia ha funcionat a la perfecció i Aday ha enviat a l’escaire un pontentíssim xut des de la frontal de l’àrea, sorprenent a la defensa després d'una falta treta en curt.
L’animacio ha estat present durant tot el partit, els aficionats del Sant Andreu, Desperdicis entre ells, han ajudat al equip durant tot el partit amb càntics creant un molt bon ambient a l’estadi.
El Santboià, que ha demostrat que és molt millor equip del que marca la seva posició a la classificació, ha aconseguit retallar diferències al minut 73′ per mitjà de Blas, que ha rematat a l’interior de l’àrea petita una bona centrada des de l’esquerra.
D’aquí fins al final el Sant Andreu s’ha defensat bé i ha impedit que els de Paco Clos poguéssin empatar.


Partit lluitat pero victoria merescuda que apropa mes als Andreuencs a zona play-off, a 4 punts del cuart que es l’Alacant.

Durant tot el partit s’ha exibit una pancarta en al·lusió a la vaga general convocada per sindicats, CNT i CGT, en contra de la retallda de les pensions i les polítiques salarials del govern.

1 comentari:

Unknown ha dit...

LA Vaga també la convocaba la COS La COORDINADORA OBRERA SINDICAL

http://www.sindicatcos.cat/

Salutacions i ànims DESPERCIDIS!